BEEA

Etusivu » KAUPPA » MERINOVILLA » LASTEN NINJAKO, MERINOVILLAKAULURI / KYPÄRÄLAKKI

LASTEN NINJAKO, MERINOVILLAKAULURI / KYPÄRÄLAKKI

52,00 

Ninjako – ulkoilmaihmisen paras kaveri! 

Supersuosittu merinovillakypärälakki/kauluri, Ninjako on nyt saatavilla myös lapsille! 100% merinovillaa.

Korkealaatuiset tuotteemme on valmistettu ympäristöystävällisesti lähituotantona.

Koot:

M: noin 3-9 vuotiaalle (päänympärys: n. 52-55 cm)

30 päivän ilmainen palautus ja vaihto!
Toimitus n. 1-4 arkipäivän kuluessa

Kuvaus

Ninjako on valmistettu kotimaassa neulotusta 100% merinovillasta, ja tuotteella on sekä Avainlippu että Design from Finland- merkki.
Ihanan joustavasta ja mukautuvasta, yksinkertaisesta 100% merinovillasta valmistettu kypärälakki/kauluri yhdistelmä suojaa ja lämmittää rintaa, selkää, kaulaa ja kasvoja. Lapsi voi halutessaan käyttää Ninjakoa kypärälakkina tai kaulurina ja myös kasvot saa tarpeen tullen suojaan viimalta ja pakkaselta.
Merinovilla on erittäin hengittävä mutta lämmin materiaali. Varaa lämpöä mutta poistaa kosteutta. Tämä takaa sen että lapsi pysyy kylmälläkin kelillä lämpimänä!
Ninjako on jokaisen ulkoilijan paras kaveri, se tekee myös lasten ulkoleikeistä entistä hauskempia!
SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA.

Lisätiedot

Ninjakojen värivaihtoehdot

Metsänvihreä, Fariini, Pullonvihreä, Tummanharmaa, Vadelma, Musta

Koko

M

Arvostelut

Arvostelut

[cusrev_all_reviews sort=”DESC” sort_by=”date” per_page=”10″ number=”-1″ show_summary_bar=”true” show_products=”true” categories=”” product_tags=”” products=”current” shop_reviews=”false” number_shop_reviews=”-1″ inactive_products=”false” show_replies=”false” show_more=”5″ min_chars=”0″ avatars=”initials” users=”all” add_review=”true” show_summary_bar=”true”]

[cusrev_all_reviews sort="DESC" sort_by="date" per_page="10" number="-1" show_summary_bar="true" show_products="true" categories="" product_tags="" products="current" shop_reviews="false" number_shop_reviews="-1" inactive_products="false" show_replies="false" show_more="5" min_chars="0" avatars="initials" users="all" add_review="true" show_summary_bar="true"]