BEEA

Etusivu » BRÄNDIMME

Mistä BEEA sai alkunsa?

BEEA Designin tarina alkoi sinä samaisena keväänä 2015 kun yrityksemme silloinen suunnittelija odotti ensimmäistä lastaan.

Masun kasvaessa, normaalisti käytössä olleet vaatteet eivät enää istuneet päälle. Siitä alkoi etsintä, missä ovat laadukkaat suomalaiset vaatteet, jotka soveltuisivat raskaana olevalle, mutta olisivat käyttökelpoisia myös raskauden jälkeenkin. Tuloksettoman etsinnän jälkeen, heräsi kysymys, onko mahdollista yhdistää laatu, suomalaisuus ja tyylikäs vaate, joka olisi mahdollisimman monikäyttöinen.

Suunnittelijalle tärkeän sanonnan ”Kauneus on katsojan silmissä”, kauniin Suomen luonnon, sekä haaveiden siivittämänä, luonnoksia alkoi syntyä yksi toisensa jälkeen suunnittelijan pöytälaatikkoon.

Vierähti vuosi, mentiin jo toista, kunnes ensimmäinen askel oli otettu; ääneen sanominen. Rakkaiden ystävien kannustamana, idea omasta yrityksestä, omasta mallistosta ja elämäntyöstä lähti elämään. Missä olisi oikea henkilö auttamaan unelmien toteuttamisessa? Se vaati vain oikea ajan ja paikan, että Heljän ja Sallan tiet kohtasivat.

2017 on se vuosi kun suunnittelijan vanhimman tyttären nimen mukaan BEEA Design sai alkunsa.

 

Materiaalit ja valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme vaatteet omassa pienompelimossamme, sekä ompelijoillamme Keski-Pohjanmaan alueella. Käytämme ensisijaisesti suomalaisia materiaaleja mahdollisuuksien mukaan. Päämateriaalimme ovat 100% merinovillaneulos, coolmax sekä joustocollege. Lisää voit lukea materiaaleistamme osiossa materiaalit ja hoito-ohjeet. 

BEEAn mukana kulkee mallisto BEEA X Minna L. Immonen. Täältä löydät Minnan akvarellitaiteen pohjalta suunniteltuja kuosillisia vaatteita. Kuosit, mallit ja materiaalit vaihtelevat mallistossa.

Neuloksemme neulotaan Suomessa. Coolmax ja joustocollege on neulomossa kehitelty juuri BEEAn käyttötarpeisiin. Näitä vaatteita et löydä mistään muualta! BEEA X Minna L. Immonen materiaalit tulevat Euroopasta ja kuosi painetaan Suomessa digiprint-menetelmällä.

 

Matkan varrelta

Olemme kaavoittaneet, muokanneet, etsineet suomalaisia materiaaleja, testanneet, koekäyttäneet ja hioneet mallistoa, jotta pöytälaatikon luonnoksista tulisi totta. Monien työvaiheiden tuloksena, alunperin luotiin naistenvaatemallisto, joka soveltuu MYÖS muodokkaille sekä raskaana oleville naisille. Nykyään mallistostamme löytyy laadukkaita ja huippumukavia vaatteita myös miehille!

Yrityksemme on kokenut muutoksia kuluneiden vuosien aikana. Jokin vuosi sitten toisen perustajajäsenen lähtiessä muihin haasteisiin, tuli aika miettiä BEEAn jatkoa. Eri vaihtoehtoja pohdittaessa tuli pian selväksi, että BEEAn tarina jatkuisi! Sallan tytär Salli oli jo pitkään kulkenut taustajoukoissa mukana, ja halusi lähteä mukaan luomaan unelmaa huippumukavista suomalaisista vaatteista.

BEEA onkin muuttunut vuonna 2021 perheyritykseksi. Matkassa on edelleen vanhat arvokkaat yhteistyökumppanimme. Olemme myös saaneet lisävahvistusta tiimiimme perhepiiristä.

Monenlaisia vaiheita on matkan varrelle mahtunut, mutta perusajatus ei ole muuttunut. Haluamme edelleen olla luomassa mahdollisimman monikäyttöisiä, laadukkaita sekä tyylikkäitä suomalaisia vaatteita. Haluamme myös olla osaltamme nostamassa suomalaista tekstiilikulttuuria takaisin ansaitulle paikalleen!

Askel askeleelta kohti tuntematonta, uusia yhteistyökumppaneita kohdaten, mahtavia ihmisiä tavaten, vain mielikuvitusta rajana käyttäen.

Arvot ja missio

BEEAn neljä arvokulmakiveä: VASTUULLISUUS, LAATU, KOTIMAISUUS JA LUONTOA KUNNIOITTAVA ASENNE.
Nämä neljä kulmakiveä ovat toimintamme keskiössä.

Haluamme myös tulla lähelle asiakasta paljon kiitosta saaneen asiakaspalvelumme kautta.❤️

Meidän missiomme on tarjota mahdollisimman monelle huippumukavia, laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä vaatteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Siksi suunnittelemme ja valmistamme tuotteet niin, että jokaisen on hyvä olla BEEAn vaatteissa!

 

 

MEISTÄ

Salla Linna

Kaavoittaja/ompelija, BEEA Designin perustaja

Salla on ammatiltaan terveydenhoitaja, elämää rakastava, jalat maassa kulkeva, vaimo ja ison perheen äiti. Ompelu on ollut läsnä läpi elämän. Erilaisten vaatteiden kaavoittaminen ja toteutus on yksi Sallan suurimpia lahjoja, rakas harrastus.

Sallan kädentaito on yksi mahdollistaja BEEA Designin olemassaoloon. Nauru raikuen, rakkaudella tehden.

 

 

 

 

Salli Rautakoski

BEEAn somekasvo ja Sallan yrittäjäkaveri

Taloushallinnon tradenomiksi valmistuva Salli on kulkenut yrityksen mukana jo alkumetreistä lähtien. Vahva kokemus sosiaalisen median alalta ja on aito sekä lämminhenkinen persoona.

Rakastaa liikkua luonnossa vapaa-ajallaan ja lukea kirjoja, tai kuunnella niitä 1,5x nopeudella.

 

 

 

 

Katja Tokola

Valokuvaaja

Positiivinen asenne, oma perhe, luonnossa kuvaaminen ja oman perheyrityksen pyörittäminen ovat suurin osa Katjan elämää.

Kauan omasta studiosta ja valokuvausurasta haaveillut Katja sai vihdoinkin syyn toteuttaa unelmansa, kun kysyimme häntä valokuvaajaksemme. Studio on täynnä positiivista energiaa, kun väki pyörii ja mainoskuvia napsuu yksi toisensa jälkeen. Katja seisoo kameran takana hymynkare huulilla – unelmista tuli totta.