BEEA

BEEA

BEEA Designin tarina alkoi sinä samaisena keväänä 2015 kun yrityksemme suunnittelija odotti ensimmäistä lastaan.

Masun kasvaessa, normaalisti käytössä olleet vaatteet eivät enään istuneet päälle. Siitä alkoi etsintä, missä ovat laadukkaat suomalaiset vaatteet, jotka soveltuisivat raskaana olevalle, mutta olisivat käyttökelpoisia myös raskauden jälkeenkin. Tuloksettoman etsinnän jälkeen, heräsi kysymys, onko mahdollista yhdistää laatu, suomalaisuus ja tyylikäs vaate, joka olisi mahdollisimman monikäyttöinen.

Suunnittelijalle tärkeän sanonnan ” Kauneus on katsojan silmissä”, kauniin Suomen luonnon, sekä haaveiden siivittämänä, luonnoksia  alkoi syntyä yksi toisensa jälkeen suunnittelijan pöytälaatikkoon.

Vierähti vuosi, mentiin jo toista, kunnes ensimmäinen askel oli otettu; ääneen sanominen. Rakkaiden ystävien kannustamana, idea omasta yrityksestä, omasta mallistosta ja elämäntyöstä lähti elämään. Missä olisi oikea henkilö auttamaan unelmien toteuttamisessa? Se vaati vain oikea ajan ja paikan, että Heljän ja Sallan tiet kohtasivat.

Olemme kaavoittaneet, muokanneet, etsineet suomalaisia materiaaleja, testanneet, koekäyttäneet ja hioneet mallistoa, jotta pöytälaatikon luonnoksista tulisi totta. Monien työvaiheiden tuloksena, olemme luoneet naistenvaatemalliston, joka soveltuu MYÖS muodokkaille sekä raskaana oleville naisille.

Suunnittelemme ja valmistamme vaatteet omassa pienompelimossamme. Käytämme suomalaisia materiaaleja, ja haluamme olla osaltamme nostamassa suomalaista tekstiilikulttuuria takaisin ansaitulle paikalleen!

2017 on se vuosi kun suunnittelijan vanhimman tyttären nimen mukaan BEEA Design sai alkunsa.

Askel askeleelta kohti tuntematonta, uusia yhteistyökumppaneita kohdaten, mahtavia ihmisiä tavaten, vain mielikuvitusta rajana käyttäen.

MEISTÄ

Salla Linna

Kaavoittaja/ompelija, BEEA Designin perustaja

Salla on ammatiltaan terveydenhoitaja, elämää rakastava, jalat maassa kulkeva, vaimo ja ison perheen äiti. Ompelu on ollut läsnä läpi elämän. Erinlaisten vaatteiden kaavoittaminen ja toteutus on yksi Sallan suurimpia lahjoja, rakas harrastus.

Sallan kädentaito on yksi mahdollistaja BEEA Designin olemassaoloon. Nauru raikuen, rakkaudella tehden. 

Katja Tokola

Valokuvaaja

Positiivinen asenne, oma perhe, luonnossa kuvaaminen ja oman perheyrityksen pyörittäminen ovat suurin osa Katjan elämää.

Kauan omasta studiosta ja valokuvausurasta haaveillut Katja sai vihdoinkin syyn toteuttaa unelmansa, kun

kysyimme häntä valokuvaajaksemme. Studio on täynnä positiivista energiaa, kun väki pyörii ja mainoskuvia napsuu yksi toisensa jälkeen. Katja seisoo kameran takana hymynkare huulilla – unelmista tuli totta.

close

Haluatko postia BEEAlta?

Tilaamalla uutiskirjeen pääset lukemaan lähemmin BEEAn arjesta, saat tietoa uutuuksista, tarjouksista sekä kanta-asiakasalennuksista.

Emme lähetä roskapostia! Lue lisätietoja tietosuojaselosteesta.