BEEA

Etusivu » KAUPPA » OUTLET » NAISTEN MERINOVILLA T-PAITA, MUSTA
Ale!

NAISTEN MERINOVILLA T-PAITA, MUSTA

43,20 

Tämän lepakkopaidan ajaton tyylikkyys tekee siitä loistavan perusvaatteen naisille, jotka haluavat sekä tyylikkyyttä että mukavuutta.
Kuvassa musta merinovilla lepakkopaita, Liljalla koko XS.

Korkealaatuiset tuotteemme on valmistettu ympäristöystävällisesti lähituotantona Keski-Pohjanmaalla.

30 päivän ilmainen palautus ja vaihto!
Toimitus n. 1-4 arkipäivän kuluessa

Kuvaus

Tämä naisten merinovilla t-paita on rento, ja keveyttä siihen tuo lyhyet “lepakkohihat”. Tyylikäs ja rento naisten merinovillainen t-paita, joka on valmistettu Suomessa huippulaatuisesta 100% merinovillasta. Tämä paita tarjoaa sekä tyylikkään ulkonäön että huippumukavuuden, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin aktiiviseen elämäntyyliin kuin arkiseen mukavuuteen.

100% Merinovilla on erinomainen materiaali, joka tarjoaa monia etuja. Se on hengittävä ja lämpöä säätelevä, joten se pitää sinut mukavan viileänä kuumina päivinä ja lämpimänä viileinä päivinä. Lisäksi merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, joten se pysyy raikkaana pidempään ja tarvitsee vähemmän pesua.

 

Lisätiedot

Koko

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

Mitat

Mitat

Olka – helma
XXS: 69
XS: 70
S: 71
M: 72
L: 73
XL: 72,6
XXL: 76

Kainalo – Kainalo (edestä)
XXS: 65
XS: 67
S: 69
M: 71
L: 73
XL: 75
XXL: 78

Saatat myös pitää...

[cusrev_all_reviews sort="DESC" sort_by="date" per_page="10" number="-1" show_summary_bar="true" show_products="true" categories="" product_tags="" products="current" shop_reviews="false" number_shop_reviews="-1" inactive_products="false" show_replies="false" show_more="5" min_chars="0" avatars="initials" users="all" add_review="true" show_summary_bar="true"]