BEEA

Etusivu » KAUPPA » OUTLET » NAISTEN MERINOVILLA T-PAITA, KELTAINEN
Ale!

NAISTEN MERINOVILLA T-PAITA, KELTAINEN

43,20 

Tämän lepakkopaidan ajaton tyylikkyys tekee siitä loistavan perusvaatteen naisille, jotka haluavat sekä tyylikkyyttä että mukavuutta.

Kuvassa keltainen merinovilla lepakkopaita, Magdalenalla päällä koko XL.

Korkealaatuiset tuotteemme on valmistettu ympäristöystävällisesti lähituotantona Keski-Pohjanmaalla.

30 päivän ilmainen palautus ja vaihto!
Toimitus n. 1-4 arkipäivän kuluessa

Kuvaus

Tämä merinovillainen naisten t-paita on rento, ja keveyttä siihen tuo lisää lyhyet “lepakkohihat”. Tyylikäs ja rento naisten merinovillainen t-paita, joka on valmistettu Suomessa huippulaatuisesta 100% merinovillasta. Tämä paita tarjoaa sekä tyylikkään ulkonäön että huippumukavuuden, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin aktiiviseen elämäntyyliin kuin arkiseen mukavuuteen.
100% Merinovilla on erinomainen materiaali, joka tarjoaa monia etuja. Se on hengittävä ja lämpöä säätelevä, joten se pitää sinut mukavan viileänä kuumina päivinä ja lämpimänä viileinä päivinä. Lisäksi merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, joten se pysyy raikkaana pidempään ja tarvitsee vähemmän pesua.

Lisätiedot

Koko

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

Mitat

Mitat

Olka – helma
XXS: 69
XS: 70
S: 71
M: 72
L: 73
XL: 72,6
XXL: 76

Kainalo – Kainalo (edestä)
XXS: 65
XS: 67
S: 69
M: 71
L: 73
XL: 75
XXL: 78

Saatat myös pitää...

[cusrev_all_reviews sort="DESC" sort_by="date" per_page="10" number="-1" show_summary_bar="true" show_products="true" categories="" product_tags="" products="current" shop_reviews="false" number_shop_reviews="-1" inactive_products="false" show_replies="false" show_more="5" min_chars="0" avatars="initials" users="all" add_review="true" show_summary_bar="true"]