BEEA

BEEA

NAISTEN COOLMAX T-PAITA

52,00 

Naisten coolmax t-paita! Täydellinen urheiluun, aluspaidaksi paksumpien paitojen alle tai ihan vain sellaisenaan!

Nyt vihdoin saatavilla myös coolmax yläosia!

Tämä coolmax t-paita tuntuu aivan ihanalta päällä, ei kiristä eikä purista!
Coolmax (87% coolmax, 13% lycra) on tekninen kangas joka on erittäin joustava ja oleutuva materiaali. Se on myös erittäin hengittävä ja kosteutta iholta poistava kangas ja näin ollen pitää olon raikkaana koko päivän.

T-paita on klassisen mallinen, yläosasta hyvin istuva mutta keskivartalon kohdalla hieman väljyyttä. Kaula-aukon hieman leveämpi käänne antaa naisellista ilmettä tähän tyylikkääseen t-paitaan ja hihansuut ovat napakat mutta eivät purista, eivätkä rullaannu ylös kainaloihin. Sivusaumassa on tyylikäs ja käytössä huomaamaton BEEA-merkki.
Tämä t-paita on täydellinen vaikkapa kuntosalilla tai muuten treenatessa ja urheillessa, aluspaitana tai ihan vaan sellaisenaan arkisissa askareissa.

Coolmax t-paita on erittäin helppohoitoinen. Se kestää 60° konepesun ja kuivuu erittäin nopeasti. Kangas pysyy hyvänä pesusta toiseen ja kestää myös vaativampaa käyttöä.

Haluatko postia BEEAlta?

Tilaamalla uutiskirjeen pääset lukemaan lähemmin BEEAn arjesta, saat tietoa uutuuksista, tarjouksista sekä kanta-asiakasalennuksista.

Emme lähetä roskapostia! Lue lisätietoja tietosuojaselosteesta.

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL